Over MO the movement

MO the movement is een jonge en crispy-fresh start-up! Sinds 2023 zijn we ‘on the move’ en hebben helemaal 'from scratch' een eigen matchings platform ontwikkeld. Waarom? Omdat wij zagen dat corporate volunteering persoonlijker en gemakkelijker gemaakt kon worden. Op deze pagina lees meer over de mensen achter MO the movement.

Karlijn L'Ortye

MO’s founder is Karlijn L’Ortye. Een ervaren, enthousiaste ondernemer and a woman on a mission. Karlijn gelooft erin dat iedereen positieve impact kan maken en dat we met elkaar sneller onze persoonlijke én SDG-doelen kunnen behalen.

Ze is actief als toezichthouder bij een grote MBO instelling en zit in diverse raden, waaronder de business advisory board van Dance4Life. 

 

Daarnaast is Karlijn echte verbinder want met haar kennis, ervaring én netwerk weet ze het beste bij iedereen naar boven te halen!

Development team 

Quatronic

Het compleet nieuwe platform is mede mogelijk gemaakt door Quatronic uit Amsterdam. Zij hebben een geweldig development team en met Fieke Thijssen en Elianne Hopman in the lead heeft het platform de look and feel, de functionaliteiten en de mogelijkheden die we allemaal wenste. We blijven samen verder ontdekken en verder ontwikkelen. 

Raad van Advies

De Raad van Advies bestaat uit vier zeer gerespecteerde professionals die hun sporen meer dan verdiend hebben. De Raad van Advies helpt bij het vormen van een duurzame strategie en brengt daarbij kennis en expertise in. In periodiek overleg worden verschillende kanten van de bedrijfsvoering en markt besproken.

Joris van Zoelen is groeistrateeg voor transformatie- en impactorganisaties. Joris is ook topsporter en daarom is hij een veel gevraagde spreker en inspirator.

Lotte Enting is relatiemanager en business developer bij MVO Nederland en was eens directeur van een vrijwilligerscentrale. Zelf is ze zeer actief als vrijwilliger over verschillende plaatsen.

Lucas C.P.M. Meijs is Nederlands hoogleraar 'Strategic Philanthropy' & Volunteering aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Mark Herberts is ondernemer, verbinder en een kritisch denker. Als ondernemer bij STUDIO.WHY maakt hij het mensen mogelijk om duurzame doelstellingen te behalen met de Inner Development Goals.

Het SDG Traineeship is een landelijk programma dat handvatten biedt aan zowel jongeren als bedrijven, maatschappelijke organisaties en de publieke sector om het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) te versnellen. Jongeren werken in een team van vijf trainees 15 weken lang één dag per week aan de ontwikkeling van MO the movement. Ze onderzochten oa hoe kunstmatige intelligentie kan helpen bij de matching. Het was een succesvol traineeship!  Het traineeship is afgerond op 15 december 2023