Vind meer vrijwilligers

Hebben jullie behoefte aan meer gekwalificeerde vrijwilligers? Join the movement! 
Op deze pagina lees je hoe jouw organisatie kosteloos kan aanmelden om meer impact te maken met de vrijwilligers uit het bedrijfsleven!
Maak account aan

Vereniging, stichting of goed doel?

Hebben jullie vrijwilligers nodig die hun Hoofd, Hart en Handen inzetten voor jouw organisatie? Maak gebruik van MO the movement en plaats jullie hulpvragen op het platform zodat wij een ideale match kunnen maken met medewerkers van de bedrijven die aangesloten zijn. Zo kunnen jullie nog meer impact maken. Het aanbod plaatsen is kosteloos, wij stellen wel een aantal voorwaarden aan de vrijwilligersorganisatie;

Check

Zijn jullie officieel geregistreerd als charitatieve instelling?

Het plaatsen van MOves (vrijwilligersklussen) is voor non-profit organisaties kosteloos wanneer ze zijn gevalideerd. We checken; KvK, ANBI, de UBO's & de besturing / bestuurders en contactgegevens.

Vrijwilligers

Hebben jullie een contactpersoon voor vrijwilligers en/of een vrijwilligersbeleid?

We vragen om adequaat te reageren op aanmeldingen en de vrijwilligers te faciliteren zodat zij een maximale bijdrage kunnen leveren aan jullie organisatie.

Partnerships

Steunen bedrijven jullie al?

Join the movement!

De movement willen we zo groot mogelijk maken daarom vragen we bij de partnerships MO the movement aan te bevelen, zo intensiveer je de samenwerking en maak je de beweging naar meer vrijwilligers groter.

Samen bewegen levert zoveel meer op: het vergroot het sociale netwerk en zorgt daarnaast simpelweg voor plezier! Via het platform MO the movement worden medewerkers van bedrijven gestimuleerd om in beweging te komen én iets waardevols te doen voor een ander: win-win dus!”

Vivian van Ham - projectleider Beweegmaatjes bij SportUtrecht

Ready to make a MOve?

MO the movement is een intuïtief platform ondersteund met kunstmatige intelligentie. Zo helpt MO jou om in een enkele klik een goede omschrijving te geven van jullie vrijwilligersklus (de MOve). Ook kan je kiezen uit ruim 40 vaardigheden waarmee we de perfecte match voor jullie kunnen maken. MO the movement is dé plek om (meer) gekwalificeerde en betrouwbare vrijwilligers te vinden.

 

Impact staat centraal; waar hebben jullie als stichting, vereniging of goed doel behoefte aan om nog meer impact te maken?

Plaats deze MOve en nieuwe vrijwilligers met de passende vaardigheden en interesses melden zich aan, je kan ze zelf selecteren op basis van het matchingspercentage en motivatie. 

Alle privacygevoelige gegevens zijn veilig bij ons. Wij werken met de hoogste beveiliging en binnen de eisen van GDPR / AVG.