Aanpak

Dit is de route naar meer maatschappelijke impact! Bij MO the movement draait alles om actie en hier laten we je zien hoe we dat doen. Ons stappenplan is als een GPS voor werkgevers die de wereld willen veranderen. Met een helder overzicht van de stappen en de voordelen die ze met zich meebrengen, kun je met vertrouwen de beweging starten. Laat je inspireren door onze aanpak en ontdek hoe je als werkgever niet alleen succesvol kunt zijn, maar ook een positieve impact kunt hebben op de samenleving. Let's change the world, one step at a time!

Let's make a MOve

Start to MOve

Je kan vandaag al beginnen met het krijgen van inzicht met onze cultuur- en impactmetingen. We bevorderen interne communicatie en bewustwording en helpen bij het implementeren van vrijwilligersbeleid en het vaststellen van richtlijnen voor medewerkersbetrokkenheid.

 

Everybody impact

Weten jullie wat jullie willen? Super, laten we dan gaan matchen! Nadat we jouw organisatie goed kennen brengen we de omgeving in kaart en kunnen we slim gaan matchen, iedere professional een persoonlijk aanbod of samen een match bij een vereniging of stichting. 

 

The MOvement

Stap in ons jaarprogramma voor game-changing impact! Wij meten cultuur en impact, matchen iedereen met de perfecte vrijwilligerskans. Als kers op de taart, bieden we ook het CSRD Readiness Program aan om je organisatie volledig voor te bereiden op duurzame en verantwoorde groei.